Profileringsmogelijkheden

MIC2017 is een prachtig congres om u als organisatie te profileren. Dat kan door middel van een stand op de informatiemarkt, het organiseren van een miniseminar, vendorsessie of het sponsoren van congresonderdelen.

Informatiemarkt
De informatiemarkt is, zoals ieder jaar, een belangrijk onderdeel van het MIC. Bedrijven die actief zijn in de informatievoorziening in de gezondheidszorg, vinden hier een uitstekende plaats om hun toepassingen, diensten en ontwikkelingen te presenteren.
Alle sociale gebeurtenissen vinden plaats op de informatiemarkt: dé perfecte plaats om nieuwe contacten te leggen, uw diensten en producten te tonen en om afspraken te maken.

Miniseminar en Vendorsessie
MIC2017 biedt de mogelijkheid aan commerciële organisaties om een sessie te organiseren. Hiervoor worden tijdens het programma speciale tijdsblokken voor gereserveerd. De invulling van de sessie is geheel aan u.
Daarnaast kent MIC2017 ook andere profileringsmogelijkheden, zoals de mogelijkheid voor het organiseren van een miniseminar of vendorsessie.

Sponsoritems
Naast bovengenoemde onderdelen biedt MIC2017 ook de mogelijkheid tot het sponsoren van onderdelen. Denk daarbij aan het sponsoren van badgekoorden, het plaatsen van een advertentie, het sponsoren van de borrel of het feest.

Meer informatie?
Bent u geïnteresseerd om uw organisatie te profileren? Neem dan contact op met het MIC2017 congressecretariaat, Key Conference Support, Marita Mantle-Kloosterboer, 06 254 333 96 en  info@mic2017.nl